Strul

Kom att tänka på en lite halvflummig svensk komedi med Björn Skiffs, från 1988. Måste se om den snart igen, minns knappt vad den handlade om. Minns bara att jag var tokkär i Björn, haha!


12.02.27

Hittade av en slump en hemsida som ägs av en kille som kallar sig för Dan Hipp. Han gör riktigt fräna illustrationer. De här två var mina favoriter!
Länk till hemsidan: http://mrhipp.blogspot.com/

12.02.26

Sex and the city får mig på något sätt alltid på lite bättre humör, det slår aldrig fel. Såg precis avsnitt 15, "Change of a dress", säsong 4. När giftermål kommer på tal och Carrie och Aidan gör slut för att Carrie inte känner sig redo. Tycker det är synd för de passar så bra tillsammans, mycket bättre än Carrie och Big - enligt mig.

5 saker

Fem saker jag inte kan vara utan:

1. Lypsyl
2. Fisherman's friend
3. Mobilen (LG optimus 2x ♥)
4. Laptopen
5. Hårsnoddar (har nästan alltid en runt handleden)

Prinsesstårta

Hittade den här bilden igår. Vilken underbar tårta! En bland alla säkert hundratals "fira-prinsessans-ankomst"-tårtor. Estelle Silvia Ewa Mary ska hon tydligen heta.Tagen härifrån

12.02. 22 - Baka, baka liten kaka

Hallå!

Herregud, är lagom sliten och seg i kroppen efter att jag följde med Crille i lastbilen natten till idag. Men det var mysigt, som alltid ♥ Vi åkte upp till Kallhäll i Sthlm. Jag däckade i hytten på vägen hem och under tiden som älskling höll på att lasta och greja. Tog en fika nere på stan igår med Emilia & Maria också, snackade lite skit och sådär. Fick även med mig lite nya underkläder hem. Trevligt :)

Idag har jag varit hos mamma och pappa hela kvällen! Jag och mamma har bakat för fullt, sedan bjöd hon mig på mat också.

Mockarutor/Snoddas på G

Sockerkaka (med citron)
Fick den här fina boken av mamma, köpt på bokrean!

The secret of Nimh

Det här kan vara en av de finaste animerade filmer som någonsin gjorts. Den är lite vemodig, men väldigt vacker. Detta är dock inte trailern, utan slutet på själva filmen.


Efterrätt: "stekt ägg"
Persikohalvor med vispad grädde

1. Vispa grädden!
2. Bre ut grädden på en tallrik.
3. Lägg en persikohalva i mitten på tallriken. Färdigt! Nu har du ditt stekta ägg ;-)

Det ska helst vara konserverade persikohalvor, blir som godast då. Fick den här idén från något barnprogram när jag var liten. Enkelt men väldigt gott! Man kan också byta ut grädden mot glass om man vill.

12.02.16

Tja!
Var förbi hos mamma idag efter skolan och vi pratade en del, så pass att jag råkade glömma bort min buss så jag missade den. Fick gå tillbaka och vänta på nästa buss hem. Vi bestämde att jag skulle komma någon dag nästa vecka, så skulle vi baka sockerkaka :) Aldrig gjort det förut och känner för att testa på något nytt! Har ju hittills bara kört på chokladmuffins, de är ju så kladdiga och goda. :))

Och just det, fick reda på att jag fick Mvg i filosofi. Det gjorde min dag!

Mina chokladmuffins

12.02.15

Den här dagen var faktiskt något bättre än gårdagen, trots samtalet till Vadstena slott som gick helt åt h**vete. Men nu vet vi det iaf och kan köra på plan B istället! Det löser sig nog får vi hoppas. Är förresten helt klar med både Filosofin och Svenska B så nu kan jag lägga det bakom mig, känns skönt. Har dock inte fått betyg där än, men svenskan får jag reda på imorgon :)

Studentmössorna har delats ut också, men vi som beställde i efterhand får vänta lite längre.
Gör inte mig så jättemycket. Preliminärt leveransdatum var tydligen vecka 11, dvs i mars någon gång.
Den som väntar på något gott, brukar man ju säga.. :)

Nej, nu ska jag nog slå på ett avsnitt Sex & the city. Älskar att jag har hela boxen! Bara att välja och vraka. ♥
HajhajSåhär ser min fina mössa ut förresten :)

12.02.14

Fick ett plötsligt bloggsug av någon anledning, så tog bort min förra blogg och gjorde en ny. Får väl se hur länge detta håller i sig. Om jag känner mig själv rätt kommer jag nog inte blogga så jättefrekvent, och det finns väl en risk att jag tröttnar efter ett tag.
Jaja, det märks :-)


Glad alla hjärtans dag!RSS 2.0